Plommonspäckad fläskkarré !

Gott och otroligt enkelt ! Köp en fin karré eller bogstek (picknickbog) . Ta fram köttet någon timme innan tillagning så mår den bättre när den ska ner i den heta stekpannan, men först späcka den med torkade kathrineplommon . Gör små fickor över hela karrén med en tunn vass kniv. Tryck ned plommons i varje ficka . Salta peppra och strö över ingefära, gnid in allt , det samma runt om. Sen fräs hela skapelsen i en het panna så det blir en fin stekyta ibland penslar jag den med lite soya och honung. Sätt ungen på 200 grader. Jag använder stekpåse för att behålla vätskan, fyller på runt karrén med mer plommon och bitar från ett pat gröna syrliga äpplen. Sen myter jag i hop påsen och i med stektermometer . Picknickbog ca 70 grader, karré mellan 75-80 grader. Under tiden förbered kokt potatis , morötter och gröna ärter . När karrén är klar låt den vila i ca 15 sminuter, men öppna påsen , annars fortsätter den att koka. Använd spadet från karrén till sås, häll det i en kastrull . Fyll på med lite soya grädde kryddor, till sist en klick lingonsylt vilket sätter piff på såsen, reder den med mjöl . Serveras med äppelmos , lite snittgurka .